SCENAR
Romania UK

SCENAR România.
Reprezentantul oficial al RITM OKB ZAO.

Abordare: TREND COOKIES SRL
RO 36592795
10 Jugastrului Street, District 1, BUCHAREST, ROMANIA

Telefon: 00 4 0745002255

E-mail: aurelian.urs@gmail.com

Despre RITM OKB ZAO

Compania RITM OKB ZAO a fost creată în mai 1980. Suntem inventatori și producători de dispozitive medicale avansate.

Cea mai faimoasă invenție brevetată este dispozitivul SCENAR. După prima aplicare practică a stârnit interes în rândul pacienților și al cadrelor medicale. Terapia SCENAR a apărut și a devenit populară în majoritatea țărilor avansate.

Complexul software-hardware RISTA-EPD este destinat diagnosticării disfuncției sistemului nervos vegetativ și detectării reglării dezechilibrate a organelor. Este o mână dreaptă a terapeuților SCENAR și a specialiștilor medicali tradiționali.

Rista-mini este o versiune redusă și simplificată a complexului Rista-EPD. Este destinat îmbunătățirii eficienței terapiei SCENAR și dezvoltării recomandărilor pentru utilizarea ULM. Este conceput pentru a fi utilizat de medicii generaliști, este posibilă și utilizarea casnică. Realizează colectarea și prelucrarea independentă a datelor de la punctele de acupunctură folosind metoda Nakatani, oferă recomandări cu privire la terapia SCENAR și terapia ULM. Recomandările sunt eficiente și pentru terapia cu acupunctură.

Pătura vindecătoare RITM ULM și modificările sale sunt foarte populare în rândul medicilor și pacienților.

Acestea sunt utilizate ca terapie de sine stătătoare, precum și în combinație cu terapia SCENAR și tratamente convenționale.

Complexul software-hardware „Stabilan” a intrat în uz comun în medicină, producție, sfera educației, sport și viața de zi cu zi. Este destinat diagnosticării și reabilitării tuturor funcțiilor de echilibru. De asemenea, estimează starea fizică și mentală a unui om înainte de activitatea critică (șofer, pilot, șofer de motor, operator de zbor, angajați ai centralei atomice).

Audiometrele „Echo” îndeplinesc standardele globale, sunt extrem de competitive cu cele mai bune audiometre străine și au avantajul unui preț mai bun.

Complexul software-hardware „Miocom” este destinat estimării activității setului de mușchi în timp ce efectuează anumite acțiuni. Este utilizat pentru diagnosticarea tulburărilor motorii în timpul reabilitării după fracturi, leziuni, în caz de atrofie musculară și incompetență musculară. În sport este folosit pentru a determina punctele slabe ale condiționării fizice și ale vitezei și acumulării de putere. Ajută la evitarea încărcărilor excesive.

Complexul portabil cu forță-cuplu „Silocom” a fost dezvoltat de proiectanții RITM OKB ZAO prin ordinul Ministerului Sportului din Federația Rusă. Este destinat controlului și dezvoltării rapide a vitezei și antrenamentului de putere al sportivilor, pentru reabilitare după răniri și sarcini excesive. În medicină este utilizat pentru recuperarea funcțiilor locomotorii. Este utilizat în centrele de sănătate și în facilitățile de reabilitare.