SCENAR
Romania UK

SCENAR România.
Reprezentantul oficial al RITM OKB ZAO.

Abordare: TREND COOKIES SRL
RO 36592795
10 Jugastrului Street, District 1, BUCHAREST, ROMANIA

Telefon: 00 4 0745002255

E-mail: aurelian.urs@gmail.com

Produse

 

SCENAR professional

Dispozitivele profesionale SCENAR sunt ușoare, portabile și ușor de utilizat, oferind o stimulare electrică interactivă neinvazivă prin pielea pacientului. Este destinat să fie utilizat ca stimulator al nervului periferic analgezic pentru tratamentul durerii asociate cu o gamă largă de afecțiuni medicale. Gama de dispozitive SCENAR Professional este concepută pentru profesioniștii din domeniul medical și aliați, cum ar fi kinetoterapeuți, medici veterinari, asistenți medicali, chiropractici, osteopați, practicanți în reabilitare, podiatri, masaj, terapeuți sportivi și alții, pentru a-și completa practicile cu un instrument eficient și durabil de gestionare a durerii.

Beneficii pentru practica medicală profesională:

  • SCENAR este un dispozitiv mic, portabil, care nu necesită calibrare, consumabile sau întreținere specială.
  • Tratamentul este neinvaziv, nedureros și confortabil pentru pacienți.
  • Tehnologia SCENAR este dovedită a oferi o ameliorare eficientă a durerii și timpi de recuperare mai rapide. SCENAR poate fi deosebit de eficient în anumite condiții cronice în care alte tratamente au eșuat.
  • Puține contraindicații: pacienți cu stimulator cardiac, sarcină, boli psihice grave.
  • Rezultatele îmbunătățite ale terapiei SCENAR pot duce la creșterea recomandărilor pacienților
  • Compatibil cu alte terapii

SCENAR este o nouă tehnologie în medicină.

SCENARE de acasă

Dispozitivele CHANS-SCENAR pentru uz casnic sunt proiectate pentru o gamă largă de consumatori. Sunt fiabile, ușor de utilizat și accesibile. Toată lumea poate învăța cum să le folosească.

Electrozi suplimentari

Electrozii de la distanță sunt produși separat și conectați la dispozitivele SCENAR prin porturi speciale. Conceput pentru aplicare în zone greu accesibile și pentru obiective specifice de tratament.

Dispozitive RITM-ULM

RITM-ULM Healing care asistă pătura compusă și modificările este o modalitate neinvazivă și eficientă de a proteja corpul de radiațiile EMF și RF externe emise de diferite aparate și tehnologii. În același timp, pătura ULM reflectă propria radiație electromagnetică a utilizatorului în domeniul infraroșu și în frecvențe extrem de ridicate, normalizând astfel schimbul de energie și îmbunătățind capacitatea de recuperare a corpului.

Datorită eficienței, utilizabilității și siguranței ridicate, produsele RITM-ULM ajută la reglarea tulburărilor psiho-emoționale, la îmbunătățirea somnului, la creșterea rezistenței la stres, la ameliorarea tensiunii musculare.

SCENAR-Vertebră

SCENAR-Vertebra este conceput pentru tratarea zonelor segmentare ale spatelui, terapia anti-durere și corectarea tulburărilor funcționale în cazul diferitelor boli.

Dispozitivul poate fi utilizat ca opțiune principală de tratament în caz de intoleranță la medicamente și contraindicații la alte opțiuni; ca parte a unei terapii complexe pentru îmbunătățirea efectului medicamentului principal, homeopat sau terapiei manuale, precum și a psihoterapiei și a altor metode de tratament; ca tratament simptomatic pentru diferite boli și sindroame.